Ponedjeljak, 29. Maja 2023.
Tuzlanski.ba logo

BH Telecom proizvodi od sada dostupni i putem Korpa.ba

Preuzmite sliku

Popularno

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo korisnike usluga BH Telecoma da se od 18. jula 2022. godine neki od naših proizvoda mogu kupiti i putem domaće platforme za dostavu Korpa.ba!

BH Telecom se opredijelio i za ovaj trend narudžbe kako bi svim korisnicima telekomunikacijskih usluga pružio samo najbolje.

Iz udobnosti svog doma, s posla ili bilo kojeg drugog mjesta putem mobilnog uređaja, računara, tableta ili laptopa na jednostavan, brz i uz potpuno siguran platni servis, kartični ili gotovinski, možete kupiti neke od naših proizvoda i za manje od sat vremena željena narudžba je na vašoj odrednici.

 • Ako do sada niste, u samo nekoliko klikova preuzmite aplikaciju Korpa.ba. U mogućnosti ste u realnom vremenu pratiti status dostave, jer vas aplikacija redovno obavještava o svakom koraku – od trenutka kupovine do dolaska proizvoda na krajnju adresu.

  Narudžbe je moguće vršiti svaki dan od 8:00 do 00:00 sati putem www.korpa.ba, te putem aplikacija za tablete i pametne telefone App Store ili Google Play Store.

  Dostava putem Korpa.ba je moguća u sljedećim gradovima BiH: Sarajevo, Brčko, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Zenica i Doboj.
  Uštedite vrijeme i energiju.

  Napuni svoju korpu proizvodima BH Telecoma!

  Cjelokupni asortiman naših proizvoda dostupnih putem Korpa.ba pogledajte na linku.

  Moja priča. BH Telecom

   

   

   

   

   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,