Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

BH Telecom povodom dolaska pape Franje pripremio specijalne pakete

Preuzmite sliku

Povodom posjete pape Franje BiH, BH Telecom je pripremio specijalno izdanje Ultra Start paketa i Ultra Internet Special Edition paketa.

U znak poštovanja i dobrodošlice Visokom bh. gostu, BH Telecom pripremio Ultra Start paket i Ultra Internet Special Edition paket sa likom Pape Franje

Ultra Start paket Special Edition je klasičan Ultra Start paket, ali sa posebnim dizajnom, kreiranim povodom dolaska Pape u BiH. Paket sadrži 5 KM Ultra kredita i košta 5 KM.

Ultra Internet Special Edition (SE) je paket za mobilni Internet, SMS, MMS, O-zone i ne uključuje govornu uslugu. Paket ima uključenih 2 GB mobilnog Interneta i 3 KM na bonus računu za slanje SMS poruka prema mobilnoj i fiksnoj mreži BH Telecoma i moći će se kupiti po cijeni od 15 KM.

Lokacije specijalnih info-prodajnih punktova na kojima se mogu kupiti ovi paketi su plato Katedrale Srca Isusova i Olimpijska dvorana Zetra. Osim ovih mjesta, specijalni paketi će se prodavati i u BH Telecom centrima/prodajnim mjestima na području Sarajeva: Obala, Sarači, SCC, Ferhadija, Dobrinja, Ilidža, Vogošća i Hadžići, pošti Dolac Malta i na info-prodajnim pultovima BH Telecoma u BBI centru i Mercatoru.

Ne propustite ovaj historijski trenutak kojeg možete obilježiti kupovinom svog primjerka specijalne edicije Ultra paketa.

Kao prvi telekomunikacioni operater u BiH BH Telecom će omogućiti sve potrebne telekomunikacione veze sa svijetom, za potrebe novinara, medijskih kuća, kao i posjetilaca našeg grada.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje