Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

BH Telecom: Na platformi ‘’Moja TV’’ od 1. oktobra biće dostupan novi filmski kanal ‘’M1 FILM'’

Preuzmite sliku

M1 FILM je novi regionalni filmski kanal koji će s emitiranjem u BiH započeti 1. oktobra, od kada će biti dostupan na jednom od najvećih bh. operatora – BH Telecomu, i to u osnovnom paketu platforme MojaTV.

M1 FILM prvi je u nizu regionalnih filmskih kanala istoimene tvrtke koji je s emitiranjem započeo u Hrvatskoj u junu ove godine, saopćeno je iz BH Telecoma.

Radi se o produkcijski i sadržajno visokokvalitetnom i u potpunosti lokaliziranom kanalu, koji će gledateljima nuditi više od 20 sati filmskog programa dnevno.

“Kvalitetni filmovi za široku publiku, odabrani filmovi evropske i azijske kinematografije, animirani i igrani filmovi za djecu te nagrađivani dokumentarci zadovoljit će svačiji ukus”, kaže se u saopćenju.

Samo u prvom mjesecu emitiranja na M1 FILM kanalu gledatelje očekuje više od 100 filmskih naslova.

Kriminalistički “U električnoj magli” (In The Electric Mist) s Tommyjem Lee Jonesom i Johnom Goodmanom, “Cop Land” sa Sylvesterom Stalloneom i Robertom De Nirom, intrigantna drama  “Helen“ s Goranom Višnjićem i Ashley Judd, fantastične komedije “Kralj Kalifornije“ (King of California) s Michaelom Douglasom i “Mamin sin“ (Mama's Boy) s D= iane Keaton, filmovi su s kojima će M1 FILM započeti emitiranje.

U nadolazećim mjesecima gledateljima M1 FILM kanala i dalje neće nedostajati uzbuđenja.
Očekuju ih veliki filmski hitovi poput komične drame “Muškarci koji bulje u koze” (The Men Who Stare at Goats) s Ewanom McGregorom i Georgeom Clooneyjem, akcije “16 blokova” (16 Blocks) s Bruceom Willisom ili omiljenih obiteljskih junaka u posljednjem nastavku  “Asterix i Obelix u Britaniji“ (Asterix and Obelix: God Save Britannia) (Onasa)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,