Ponedjeljak, 6. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Beko i FK Barcelona produžili sponzorski ugovor: Gerard Pique globalni ambasador (FOTO)

Kompanija Beko, vodeći brend u Evropi u oblasti bijele tehnike, najavila je produžetak sponzorstva FK Barcelona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone. 

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu „Kamp Nou“, kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barcelona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

 • – Kompaniju Beko i FK  Barcelona povezuje tradicionalna posvećenost unapređivanju standarda i inventivnost. Vjerujemo da sport ima nevjerovatnu moć da zbliži ljude kroz zajedničke vrijednosti, timski duh i izazove da svakim danom postanemo što bolji. Stoga smo veoma ponosni što je jedan od najvećih svjetskih klubova naš partner na putu daljeg razvoja u godinama pred nama., istakao je Ali Y. Koč, potprijedsednik Koč Holdinga, najvećeg konglomerata u Turskoj i matične kompanije brenda Beko.

 • ACTE RENOVACIÓ PATROCINI BEKO –AUDITORI / LLOTJA PRESIDENT SUÑOL

  Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka „Jedi kao šampion“, koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

  Ovogodišnji globalni ambasador inicijative „Jedi kao šampion“ je fudbalska zvijezda Gerard Pique:

  – Veoma sam uzbuđen što ću biti ambasador ovako značajne i velike kampanje. Budući da sam počeo da se takmičim veoma rano, naučio sam da cijenim značaj zdrave ishrane, a danas čak i više jer sam roditelj. Gojaznost kod djece danas je zabrinjavajuća, zato sam ponosan što ću sa kompanijom Beko i svojim klubom doprinijeti riješavanju ovog globalnog problema“, istakao je Pique.

 • ACTE RENOVACIÓ PATROCINI BEKO –AUDITORI / LLOTJA PRESIDENT SUÑOL

  O Beku

  Kompanija Beko je međunarodni brend bijele tehnike Arčelik Grupe i Globalni premijum partner FK Barcelona. Kompanija nudi linije proizvoda koje uključuju velike uređaje bijele tehnike, klima uređaje i male kućanske aparate. Beko je vodeći samostalni brend u sektoru bijele tehnike u Evropi i najbrže rastući brend na evropskom tržištu u periodu 2000-2016. Kompanija Beko u Bosni i Hercegovini posluje sa partnerom Omega doo Živinice.

  (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,