Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Akcija ‘Tamo gdje ljubav stanuje!’ ima svoj nastavak: Stambeni zamjenski krediti ASA Banke

Preuzmite sliku

Akcija stambenih kredita “Tamo gdje ljubav stanuje” je dobila svoj nastavak i omogućila klijentima realizaciju zamjenskih stambenih kredita uz odlične uslove.

U posebno kreiranoj ponudi ističu se:

– kamatna stopa već od 2,29 %, EKS 3,21%
– Nenamjenski utrošak max 30.000,00 KM od odobrenog iznosa kredita

„ASA Banka kroz akcije „Nikad bolji kredit“ i „Tamo gdje ljubav stanuje“ klijentima omogućava izuzetne uslove finansiranja, a sada smo našu akciju stambenih kredita dodatno proširili uslovima za zamjenske stambene kredite. Uz veoma povoljnu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kredita za primaoce plate preko ASA Banke, klijentima nudimo i dodatni nenamjenski utrošak sredstava do 30.000,00 KM od odobrenog iznosa kredita.

Za rješavanje stambenog pitanja, ASA Banka klijentima nudi i različite modele kredita u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenata. Zamjenski stambeni krediti se odobravaju sa kamatnom stopom od 2,29%, EKS 3,21% , zatim iznosom do 300.000 KM i rokom otplate do 25 godina.

„Pozivamo sve koji imaju stambene kredite, a potreban im je dodatni iznos sredstava ili žele da smanje mjesečne rate i olakšaju kućni budžet, da posjete najbližu poslovnicu ASA Banke i informišu se o ovoj jedinstvenoj ponudi“ – izjavila je Aldijana Rakić, direktorica Sektora Prodaje ASA Banke.

Mogućnost korištenja pogodnosti koje ASA Banka nudi ovom akcijom traje do 31.10.2021 godine.

ASA Banka je primarno orjentisana na bh.privredu i građane, na pružanje kvalitetne usluge i individualni pristup svojim klijentima.

Za više informacija o uslovima zamjenskih stambenih kredita svi zainteresovani mogu dobiti putem besplatne Info linije ASA Banke 0800 20121 ili u jednoj od poslovnica ASA Banke, kao i na službenoj stranice Banke

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje