Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ajdinovići ponovo otvaraju vrata 29. novembra

Preuzmite sliku

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići će biti ponovo otvoren 29.novembra 2019 godine, dva mjeseca nakon što je ukinuta zabrana o radu.

Kako su naveli iz Ajdinovića njihova vizija je da budu sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti sporta i rekreacije, tako i u oblasti življenja i koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

„Zahvaljujemo se svima na podršci koju su slali i koju nam šaljete i na nevjerovatnom broju poziva koji nam daju snagu i strpljenje da dostojanstveno odgovorimo, ili ne odgovaramo, na sve napade u prethodnih nekoliko mjeseci događaju prema našem Centru i svima nama koji živimo i radimo, te svakodnevno dajemo svoj maksimum kako bi svi zajedno ovdje uvijek uživali i vraćali se ponovo“, saopšteno je iz SRCA.

Naglasili su kako od početka rada, nastoje da budu dostojanstveni i da prave vrijednosti stave na prvo mjesto.

„Porodica, naši gosti, uposlenici, priroda i životinje su uvijek na prvom mjestu. SRCA je od svog nastanka do danas, postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od preko 50 uposlenika. Vođeni misijom i vizijom centra, svoja vrata otvaramo sa još bogatijom i profesionalnijom ponudom“, najavili su.

Podsjetimo, kantonalna inspekcija Zeničko-dobojskog kantona ušla je 30. aUgusta u Sportsko-rekreativni centar “Ajdinovići” i zapečatila objekat nakon što je 18 djece završilo u bolnici zbog simptoma trovanja hranom.

Sportsko-rekreativnom centru “Ajdinovići” krajem septembra je ukinuta zabrana rada. Inspekcija je utvrdila da su nadležni u SRC “Ajdinovići” uklonili utvrđene nedostatke. (Akta)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,