Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Agencija Lara iz Tuzle: Neka vaše staklene fasade i prodajni izlozi uvijek budu uredni i čisti (FOTO)

Preuzmite sliku

Vlasnicima stambeno-poslovnih objekata posebne glavobolje zadaje čišćenje vanjskih prozorskih stakala ili staklenih fasada koji se nalaze na nepristupačnim predjelima. Ukoliko se nalazite u ovom problemu, na raspolaganju vam je Agencija za čišćenje stambeno-poslovnih objekata Lara iz Tuzle.

Agencija za čišćenje stambeno-poslovnih objekata Lara iz Tuzle nudi čišćenje svih staklenih površina, uključujući i solarne panele.

Proces čišćenja se odvija uz pomoć vodonepropusnih teleskopskih stupova dužine do 22 metra, a unaprijed obrađena voda putem filterskog postrijenja pruža mogućnost čišćenja staklenih površina bez ostavljanja tragova.

Proces čišćenja se odvija bez hemikalija zbog čega je ovakva vrsta uređenja ekološki prihvatljiva, a postupak osmoze, putem kojeg se vrši filtracija vode, pruža dugotrajnost čistih staklenih površina.

Iz ove agncije poručuju da je postupak izuzetno jednostavan, a svoju učinkovitost pokazuje i na najtvrdokornijim nečistoćama na površini.

Agencija za čišćenje stambeno-poslovnih objekata Lara također nudi i usluge čišćenja solarnih ploča istom metodom, što povećava prinos solarne energije do 30 posto.

Ukoliko želite da vaša prozorska stakla, prodajni izlozi, ali i staklene fasade budu uredne i čiste, kontaktirajte ljubazno osoblje Agencije za čišćenje stambeno-poslovnih objekata Lara iz Tuzle putem broja telefona.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje