Srijeda, 8. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ukrali veći iznos novca: Provalili u centralu sportske kladionice

Policija moli građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja mogu pomoći u identifikaciji nepoznatih osoba osoba da se jave najbližoj policijskoj upravi.

U noći s 4. na 5. novembra nepoznati počinitelji provalili su u centralu sportske kladionice ”Formula” u Posušju te su ukrali veći iznos novca u raznim apoenima i valutama, objavila je u srijedu Uprava policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

  • Sudeći prema fotografijama s nadzornih kamera koje je objavila policija, provala se dogodila u 4:00 sata, a prijava da je izvršena provala u centrali spomenute kladionice, koja se nalazi u Dalmatinskoj ulici, zaprimljena je u 8:40 sati.

    ”Odmah po zaprimanju prijave su postupili policijski službenici Policijske uprave Posušje koji su uz nazočnost dežurnog Županijskog tužitelja u Širokom Brijegu izvršili uviđajne radnje na mjestu događaja. Utvrđeno da je otuđen veći iznos novca u raznim apoenima i valutama”, navode iz MUP-a ŽZH.

  • Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici su uvidom u video nadzor došli do fotografija počinitelja te se mole građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja mogu pomoći u identifikaciji nepoznatih osoba osoba da se jave najbližoj policijskoj upravi ili na tel. 039/830-808.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,