Utorak, 20. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Udes u Čaklovićima: Šest osoba zadobilo povrede

Na magistralnom putu M-4 u mjestu Čaklovići, u nedjelju oko 12.00 sati dogodila se saobraćajna nezgoda usljed koje je šest osoba zadobilo povrede.

U nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo “VW Touran” kojim je upravljao A.K. (1981.) iz Kalesije, traktor marke “IMT” kojim je upravljao nepoznati vozač i putničko motorno vozilo “Peugeot” kojim je upravljao M.M. (1958.) iz Šekovića.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla zadobio je S.Đ. (1969.) iz Kalesije, a isti je zadržan na daljnjem liječenju. Lake tjelesne povrede zadobili su A.H. (1983.) i E.M. (2001.) obojica iz Tuzle. Sve tri osobe bile su u automobilu “VW Touran”.

U putničkom motornom vozilu “Peugeot”, M.B. (1962.) iz Šekovića je zadobila teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla. Također, B.M. (1965.) iz Šekovića je zadobila lake tjelesne povrede, dok je T.M. (1959.) iz Šekovića zadobio povrede o čijem stepenu se ljekar u Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla nije izjasnio i isti je zadržan na daljnjem liječenju.

O ovoj sabraćajnoj nezgodi je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere su poduzeli polcijski službenici Policijske stanice Istok i Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje