Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

U tragičnoj nesreći koja se dogodila jučer kod Bistarca, dvije osobe zadobile teške tjelesne povrede

Preuzmite sliku

Dana 16.08.2022. godine oko 03,30 sati, na magistralnom putu M-4 u mjestu Bistarac, grad Lukavac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učetvovali H.M., rođen 1995.godine iz Tuzle, koji je upravljao pmv. marke “Honda – Civic” i E.B., rođen 1991.godine, takođe iz Tuzle, koji je upravljao pmv marke “Mercedes ML-350”.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao Elis Bričić kod koga je na licu mjesta smrt konstatovao dežurni ljekar SHMP, dok je vozač H.M. zadobio teške tjelesne povrede konstatovane na Klinici za ortopediju UKC Tuzla, te je zadržan na daljem liječenju.

Vezano | U teškoj saobraćajnoj nesreći život tragično izgubio Elis Bričić iz Tuzle

Saputnik u pmv. Mercedes V.K., rođen 1993.godine iz Tuzle zadobio je teške tjelesne povrede konstatovane na UKC Tuzla, dok saputnik u pmv. Honda-Civic, Z.M., rođena 1993.godine, iz Tuzle zadobila povrede o čijem stepenu se dežurni ljekar nije izjasnio i isti su zadržani na daljnjem liječenju.

O navedenoj saobraćajnoj nezgodi obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona koji je izašao na lice mjesta i rukovodio vršenjem uviđaja, a potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS Lukavac i OKP PU Lukavac.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje