Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

U blizini Panonskih jezera: U saobraćajnoj nesreći lakše povrijeđena E.M. iz Tuzle (VIDEO)

Preuzmite sliku

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju ali i na pješake da u ljetnom periodu na ovom dijelu puta povećaju opreznost prilikom vožnje ili prelaska ulice.

U ulici Kulina Bana u neposrednoj blizini Panonskih jezera, tačnije kod bezinske pumpe INA, jutros u 9:35 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je lakše povrijeđena pješakinja. Kako je za Tuzlanski.ba potvrđeno iz operativnog centra MUP-a TK u nesreći je povrede zadobila E.M. (1953.) iz Tuzle nakon što je u nju udario putnički automobil Golf V.

– E.M. (1953.) iz Tuzle je zaprimljena na UKC Tuzla gdje su joj na klinici za hirurgiju konstatovane lakše tjelesne povrede nakon čega je puštena na kućno liječenje, za Tuzlanski.ba izjavila je portparol UKC-a Tuzla Ersija Ašćerić-Mujedinović.

U ljetnom periodu upravo na ovom mjestu, ulicu pređe izuzetno veliki broj ljudi obzirom da se iza benzinske pumpe INA nalazi ulaz na kompleks Panonskih jezera. Stoga, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju ali i na pješake da na ovom dijelu puta povećaju opreznost prilikom vožnje ili prelaska ulice. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje