Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Četiri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi, jedna teže

Preuzmite sliku

Sinoć oko 21,35 sati, na magistralnom putu M-18 u mjestu Brgule, grad Tuzla dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo “Mercedes” kojim je upravljala E.D., rođena 1999.godine iz Srebrenika i putničko motorno vozilo “Peugeot” 407” kojim je upravljao M.K., rođen 1984. godine iz Tuzle.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi saputnik u automobilu “Mercedes” T.D., rođen 2000. godine iz Tuzle je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla, dok je saputnica iz navedenog vozila B.S., rođena 2001. godine zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

Vozač putničkog motornog vozila “Peugeot” M.K. i suvozač iz njegovog vozila L.K., rođena 1986.godine su zadobili povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

Za vrijeme vršenja uviđaja od 22,50 do 23,15 sati, saobraćaj na navedenoj dionici puta odvijao se otežano, naizmjenično jednom saobraćajnom trakom.

Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS Zapad i OKP PU Tuzla, saopćila je Uprava policije MUP-a TK.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje