Srijeda, 3. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tri osobe zadržane na liječenju nakon saobraćajne nezgode kod Lukavca

Preuzmite sliku

Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Babice kod Lukavca, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni su žena iz Lukavca čiji su inicijali O.V. (40), koja je vozila automobil “Fiat-Punto”, dvadesetjednogodišnja M.T. iz Poljica, koja je bila za upravljačem “Hyundaija”, te suvozač u Fiatu-Punto” čiji su inicijali R.V. (47).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi O.V. je zadobila teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla gdje je ista zadržana na daljem liječenju, dok je M.T. zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili i ista je takođe zadržana na daljem liječenju.

Suvozač u putničkom motornom vozilu “Fiat-Punto” R.V., rođen 1973. godine je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla, gdje je zadržan na daljem liječenju.

O događaju je upoznat dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su poduzeli policijski službenici OKP PU Lukavac. Policija nastavlja rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode, koja se dogodila juče u 15:25 sati.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje