Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Službenici MUP-a TK pronašli opojnu drogu u Gračanici

Preuzmite sliku

O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac

Dana, 22.3.2021.  godine u Gračanici, policijski službenici Uprave policije MUP-a TK/Odjeljenje kriminalističke policije PU Gračanica, su obavljajući redovne poslove i zadatke izvršili pretres lica N.B., rođen 1990.godine iz Gračanice, kojom prilikom su pronašli 33 pvc. pakovanja sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i 69 pvc. pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Istog dana, u Srebreniku, policijski službenici Uprave policije MUP-a TK/SKP/Odsjek za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga su obavljajući redovne poslove i zadatke na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, izvršili pretres lica J.Dž., rođen 1992.godine iz Srebrenika, kojom prilikom su pronašli 1 pvc. pakovanje sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su poduzeli policijski službenici navedenog Odsjeka/Odjeljenja, dok je pronađena materija privremeno oduzeta radi vještačenja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,