Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pronađeno tijelo žene kod Ljubije

Preuzmite sliku

Tijelo starije ženske osobe pronađeno je danas oko 13 časova na lokalitetu Džigalevac kod Ljubije, a sumnja se da je riječ o nestaloj starici Kati Pavlović (74), mještankom Ravske, koja je posljednji put viđena 27. novembra.

Policija zbog uviđaja koji je u toku nije mogla da potvrdi identitet lica.

Iz Savjeta MZ Gornja Ravska danas su saopštili da se u utorak oko 16 časova Kata Pavlović udaljila od kuće tragajući za izgubljenim jagnjetom, a oko 16,45 je zadnji put viđena na lokalitetu RŽR „Ljubija“.

Istoga dana je otpočela potraga za njom koja je trajala do kasno u noć, a kako navode, slučaj je odmah prijavljen policiji.

“Narednih dana je trajala potraga u koju je bio uključen veliki broj mještana, lovaca, ali i pripadnika MUP-a. Iako smo imali obećanu podšku Gorske službe spašavanja iz Mostara, ona je izostala, što je izazvalo veliki revolt i negodovanje građana, ali i policijskih službenika”, saopštili su iz Savjeta MZ Gornja Ravska.

U saopštenju su istakli da im je danas oko 13 časova  potvrđeno da je na lokalitetu Džigalevac pronađeno tijelo starije ženske osobe, a uviđaj je u toku.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,