Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prijetnja pištoljem zbog krava na putu

Preuzmite sliku

Bilećanin V.B. prijetio je pištoljem mladiću iz Gacka S.G. čije su krave prelazile preko puta u mjestu Avtovac, u blizini Gacka, saopćeno je  iz Centra javne bezbjednosti Trebinje.

U saopštenju se navodi da policija radi na dokumentovanju krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti. Prema nezvaničnim saznanjima, sve se dogodilo jučer ujutro prije 7.00 sati kada je iz pravca Bileće u automobilu naišao V.B., a na putu su bile krave koje je Slobodan Golubović tjerao na ispašu.

Nakon kraće prepirke vozač je izašao iz automobila i pištoljem zaprijetio mladiću, a nakon toga se udaljio sa tog mjesta. Golubović je na svom “Facebook” profilu napisao da je vozač njegovu kravu udario dva puta, nakon čega je on štapom udario po autu, javlja Srna. “U tom momentu je izašao čovjek iz automobila i pištolj mi prinio uz sljepoočnicu“, napisao je Golubović. Nakon kraćeg vremena policija je Bilećanina uhapsila na ulazu u Gacko, gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada i uzeta izjava, nakon čega je otpušten iz prostorija policijske stanice. Pištolj kojim je vozač prijetio policija nije pronašla, pa se pretpostavlja da ga je uz put bacio. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,