Ponedjeljak, 19. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pozvonio na vrata i napao staricu udarajući je u stomak

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lice S.H. (1988) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju. 

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 07.02.2017. godine oko 19,55 sati, prijavljeno je da je NN lice muškog pola, pozvonilo na vrata porodične kuće pedesetdevetogodišnjakinje, a nakon što je ista otvorila vrata, nepoznato lice je fizički napalo zadavši joj udarce u predjelu stomaka, nakon čega je napustilo kuću i udaljilo se u nepoznatom pravcu. Po zaprimljenoj prijavi su postupali policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su operativnim radom na terenu pronašli lice S.H. (1988) i istog lišili slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo. (Tuzlanski.ba) 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,