Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Poznat identitet: U saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj poginula učenica tehničke škole iz Kaknja

Preuzmite sliku

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5:50 dogodila na autocesti A2 kod čvora Zaprešić u Hrvatskoj poginula je Senija Goralija, učenica srednje Tehničke škole “Kemal Kapetanović” iz Kaknja. 

Njeni prijatelji se emotivnim riječima oprostili na društvenim mrežama.

– Draga naša Seno, prerano si nas napustila, a tek je trebalo da zajedno s tobom proživimo najljepše trenutke života. Najljepše trenutke našeg školovanja. Osta III-m bez jedne princeze, još jedne odlične učenice, miljenice, kako naših profesora, tako i nas.

Vezano | U saobraćajnoj nesreći u Zagrebu poginula državljanka BiH 

– Kamo sreće da smo ovaj dan prespavali i da si ti sa nama. Zahvaljujemo ti se u ime svih nas, za svaku lijepu riječ, za svako šaptanje na testovima i za svaki zagrljaj. Nama ostaje da se sjećamo lijepih trenutaka i da dovimo za tebe, ljepotice naša.

– Sada si na boljem svijetu i mi te molimo da nam čuvaš mjesto u Džennetu jer sa sigurnošću mogu reći da ti to zaslužuješ. Nikada te ova škola, niti ovaj razred neće zaboraviti. Teška će biti godina bez tebe Seno moja, a kako ova, tako i svaka naredna sve dok se i mi ne rastanemo sa ovim nepravednim i prolaznim dunjalukom. Nikada te neće zaboraviti tvoj III-M. Tebi želimo da ti Allah podari vječni rahmet, a tvojoj porodici i nama sabur i strpljenje, jer svako će biće smrt okusiti – napisali su prijatelji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,