Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Policija uhvatila osumnjičenog za ubistvo kod Širokog Brijega

Preuzmite sliku

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke osumnjičenika su lišili slobode, a da pri tome niko nije stradao, navedeno je iz MUP-a ŽZH

Policija je uhapsila osumnjičenog T.K. za kojim je tragala cijeli utorak zbog ubojstva u Kočerinu kod Širokog Brijega, potvrđeno je iz MUP-a ŽZH, piše Jabuka.tv.

Nakon cjelodnevne pretrage terena policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke osumnjičenika su lišili slobode, a da pri tome niko nije stradao.

U službenim prostorijama PU Široki Brijeg u utorak navečer će otpočeti kriminalistička obrada nad T. K. (46) a iscrpnije saopćenje ćemo objaviti po završetku kriminalističke obrade, naveli su iz MUP-a ŽZH.

– Obavještavamo javnost da su policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, u utorak navečer oko 19:30 sati, na širem području mjesta Kočerin, grad Široki Brijeg, lišili slobode T. K. (46) osumnjičenog da je u ponedjeljak oko 23:40 sati, u porodičnoj kući u mjestu Kočerin, s više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje – saopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,