Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Policija u kontroli saobraćaja otkrila četiri osobe kako konzumiraju speed

Preuzmite sliku

Pripadnici Policijske stanice Teslić su prilikom kontrole automobila “Golf VI” utvrdili su da su četiri lica koja su se nalazila u vozilu konzumirala drogu amfetamin speed.

Riječ je o licima čiji su inicijali I.O, N.C, N.K i S.I, svi sa područja opštine Teslić, koja su kontrolisana u subotu, 26. juna, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ova lica konzumirala su drogu u automobilu vlasništvo I.O, a drogu im je dalo na uživanje lice čiji su inicijali N.C.

Od N.C. oduzet je paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja asocira na speed i mobilni telefon sa vidiljivim tragovima ove droge.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela omogućavanje uživanja droge.

Tokom proteklog vikenda pripadnici Policijske stanice Teslić uhapsili su tri vozača sa područja ove opštine kod kojih utvrđeno prisustvo više od dva promila alkohola u organizmu.

Vozač R.G, koji je kontrolisan u subotu, 26. juna, imao je 2,88 primila alkohola u krvi, dok su juče kontrolisani P.J. i D.N. kod kojih je utvrđeno 2,86, odnosno 2,30 promila alkohola u organizmu.

Modrička policija juče je lišila slobode lice J.B. sa područja Modriče kod koga je potvrđeno prisustvo 1,60 promila alkohola u organizmu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,