Srijeda, 5. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pijan vozilom udario pješaka, a potom i u policijsko vozilo

Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor prijavljeno je da se, na nekategorisanom putu u mjestu Donji Orlovci, u Prijedoru, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak M.Ć. iz Prijedora, zadobio lake tjelesne povrede, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

“Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku izvršioca, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor, istog dana izvršili su kriminalističku obradu lica S.S. iz Prijedora, kom prilikom je utvrđeno da je lice S.S. upravljajući vozilom marke „Opel Astra“, u mjestu Donji Orlovci, ostvarilo kontakt sa pješakom M.Ć. koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede. Alkotestiranjem vozača utvrđeno je da je prisutna količina alkohola u organizmu 2,45g/kg”, navode iz MUP-a RS.

Po kompletiranju predmeta protiv lica S.S. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“.

Međutim, navedena osoba je dan nakon nesreće, upravljajući vozilom marke „Opel Astra“, prouzrokovala saobraćajnu nezgodu na parking prostoru ispred Policijske stanice Prijedor 2, ostvarivši kontakt svojim vozilom sa parkiranim službenim vozilom MUP-a Republike Srpske, CJB Prijedor, marke „Peugeot 301“. U nezgodi je pričinjena manja materijalna šteta na oba vozila. Licu S.S. uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prkršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Zbog odbijanja alkotestiranja, lice S.S. zadržano je lišenjem slobode. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,