Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Pas napao je grupu djece i povrijedio njih troje u banjalučkom naselju Lazarevo

Preuzmite sliku

U banjalučkom naselju Lazarevo pas koji se otrgao sa povoca napao je grupu djece i povrijedio njih troje.

Povrijeđenima je bila ukazana pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Napad je nadležnoj policijskoj stanici prijavljen juče u 15.45 časova, a izlaskom na teren utvrđeno je da je pas vlasništvo lica čiji su inicijali V.D.

Policija radi na dokumentovanju krivičnog djela izazivanja opšte opasnosti, a o svemu su obaviješteni dežurni veterinarski inspektor, kao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši juče su izvršili kriminalističku obradu nad licem čiji su inicijali P.A. iz Laktaša kod koga su prilikom legitimisanja pronađene i oduzete tri providne PVC vrećice u kojima se nalazila marihuana bruto mase 2,58 grama i metalna mrvilica.

Lice sa inicijalima I.R. iz Banjaluke podvrgnuto je ispitivanju na prisustvo droga i tom prilikom je utvrđeno prisustvo kanabisa.

Lice P.A. osumnjičeno je za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, a licu I.R. uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog konzumiranja droga.

O svemu su obaviješteni dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci i dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,