Nedjelja, 24. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otac i kćerka povrijeđeni u nesreći kod Teslića životno ugroženi

Preuzmite sliku

Teslićanin Zoran Livnjak (45) i njegova četvorogodišnja kćerka S.L. nakon stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila noćas imaju teške povrede glave životno su ugroženi i prognoze njihovog zdravstvenog stanja su neizvjesne, potvrđeno je “Nezavisnim“.

Kako je potvrđeno iz UKC RS, noćas oko  u 02:30 sati Z.L. i S.L. su sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Doboj dovezeni u Urgentni centar UKC RS.

“Pacijent Z.L. je hospitalizovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su iz UKC RS.

Vezano | Nova tragedija na bh. cestama: U stravičnoj nesreći poginule majka i kćerka

Prema riječima Bojana Tomanića, dežurnog doktora u Klinici pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožen i sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su preuranjene.

Vezano | Poznat identitet stradalih u nesreći kod Teslića

“Pacijentica S.L. (4) hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje – Odjeljenje intenzivne njege sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su iz UKC RS.

Prema riječima Dejana Nikića, dežurnog anesteziologa u Klinici pacijentica je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožena i sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su preuranjene. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje