Nedjelja, 23. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nakon drame u Lukavcu: Prvi podaci ukazuju na samoubistvo Suada Dugalića, povrijeđeni Dž.N. zdravstveno stabilan

Preuzmite sliku

Kako je za RVT Slon potvrđeno iz Tužilaštva TK, još uvijek nisu poznati potvrđeni detalji o tome šta se zapravo dogodilo jučer u Lukavcu, kada je jedna osoba preminula, a druga sa težim povredama prevezena u UKC Tuzla.

Prema preliminarnim rezultatima, sve upućuje na to da je četrdesetdvogodišnji Suad Dugalić izvršio samoubistvo, a nastoje se dobiti odgovori od povrijeđenog Dž.N. o tome kako je on zadobio povrede. Iako se nezvanično  pretpostavlja da je Dž.N. povrijeđen u pokušaju da spriječi Dugalića u izvršenju samoubistva.

Podsjećamo, jučer oko 10.55 sati, nakon što su začuli povike “upomoć” na parking prostoru između zgrada, takozvanih “Seljanka 1” i “Seljanka 2” u Lukavcu, građani su primjetili dva muškarca sa vidnim povredama nanesenim tupim predmetom te slučaj odmah prijavili policiji.

Izlaskom na lice mjesta službenici policije su zatekli jedno lice sa vidnim povredama na tijelu koje nije davalo znakove života i drugo lice koje je povrijeđeno te isto prevezeno u UKC Tuzla“ kazao je za RTV Slon Izudin Šarić, glasnogovornik MUP-a TK.

Prema riječima Admira Arnautovića glasnogovornika Tužilaštva TK, muškaraca koji je pronađen bez znakova života je četrdesetjednogodišnji Suad Dugalić a osoba koja je zatečena s povredama je Dž. N (1953.) , obojica iz Lukavca.

Dž.N. je operisan u UKC-u Tuzla i kako nam je potvrđeno iz ove ustanove, još uvijek je smješten u Klinici za bolesti uha, grla i nosa i nije životno ugrožen.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,