Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Muškarac priveden nakon što je masturbirao u autu ispred škole u Sarajevu

Preuzmite sliku

Roditelji sarajevskog naselja Dobrinja zabrinuti su za svoju djecu jer je tokom jučerašnjeg dana primijećen muškarac koji je sjedio u automobilu i masturbirao u blizini osnovne škole Osman Nuri Hadžić.

U blizini sarajevske osnovne škole Osman Nuri Hadžić u naselju Dobrinja jučer je primjećen muškarac u automobilu kako masturbira.

Nakon zaprimljene dojave intervenisali su sarajevski policajci koji su na mjestu događaja zatekli muškarca, potvrđeno je za N1 u MUP-u KS.

Direktor škole Ševal Dudević kazao je da je upoznat sa jučerašnjim nemilim događajem, te istakao da se sve desilo izvan kruga škole.

“Upoznati smo s tim događajem. Obavijestili smo policiju i oni su pronašli tog muškarca. Pozvali smo i roditelje da obrate pažnju ukoliko uoče sumnjive osobe u blizini naše škole”, izjavio je Dudević.

Glasnogovornica MUP-a KS Suvada Kuldija kazala je kako su službenici IV policijske uprave jučer oko 12:30 sati zaprimili dojavu te su zatekli muškarca inicijala B. M., rođenog 1950. godine, u parkiranom automobili u ulici Lava Tolstoja. Uručen mu je prekršajni nalog zbog izlaganja intimnih dijelova tijela pogledu drugih.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,