Ponedjeljak, 19. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Muškarac iz Srebrenice napao sugrađanina ispred ugostiteljskog objekta i pobjegao

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su za manje od 24 sata pronašli i lišili slobode lice Ž.A. (1990) iz Srebrenice, koji je ispred ugostiteljskog objekta u Bratuncu oštrim predmetom napao tridesetdevetogodišnjaka, nanijevši mu tjelesne povrede, nakon čega se udaljio sa lica mjesta.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac prijavljeno je da je ispred ugostiteljskog objekta u ulici Kosovska, opština Bratunac, došlo do narušavanja javnog reda i mira između lica Ž.A. (1990) iz Srebrenice i lica C.S. (1978) iz Srebrenice, kojom prilikom je C.S. zadobio povredu oštrim predmetom od strane lica Ž.A. Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Bratunac, odakle je upućen u Opštu bolnicu Zvornik na dalje zbrinjavanje, dok se Ž.A. udaljio sa lica mjesta prije dolaska policijskih službenika.

Operativnim radom na terenu, te brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, identifikovano je i pronađeno lice Ž.A. (1990) iz Srebrenice, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,