Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

MUP TK: U 7 saobraćajnih nezgoda 5 lica povrijeđeno

Preuzmite sliku

U protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda u kojima je pored pričinjene materijalne štete na vozilima, 1 lice zadobilo teške tjelesne povrede, dok su 4 lica zadobila lake tjelesne povrede.

Dana, 22.04.2015.godine oko 13.50 sati na raskrsnici ulica I Tuzlanske brigade, III Tuzlanske brigade, Brčanskog odreda i Slavinovići,  u Tuzli, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. „Renault Clio“ kojim je upravljao L.J.  rođen 1939.godine iz Tuzle i pmv. „Audi“ kojim je upravljao H.M., rođen 1989.godine, nastanjen na području općine Kalesija.  U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač H.M. je zadobio lake tjelesne povrede, konstatovane od stane ljekara UKC-a Tuzla,  dok su vozač L.J. i saputnik u vozilu “Audi” S.S., rođen 1986. godine iz Tuzle zadobili povrede o čijem stepenu se ljekar nije izjasnio. O navedenom događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici PS Istok – PU Tuzla koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne  nezgode.

Dana, 22.04.2015 godine oko 06,30 sati, u Tuzli u ulici I Tuzlanske brigade, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. marke „Ford“, kojim je upravljao D.J., rođen 1977. godine iz Tuzle i pješakinja  S.V., rođena 1962.godine iz Tuzle. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, pješakinja S.V. je zadobila teške tjelesne  povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-a Tuzla. Uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje