Utorak, 2. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Lopovi u Gradačcu ukrali Porsche i Mercedes Ibrahima Osmanovića

Policijska postaja Gradačac zaprimila je jutros prijavu da su, tokom protekle noći, nepoznate osobe, otuđile dva skupocjena automobila vlasništvo Ibrahima Osmanovića iz Gradačca.

U Policijskoj stanici Gradačac, Feni je potvrđeno da se radi o automobilima marke “Porsche“ i “Mercedes“. Kako se neslužbeno doznaje vrijednost ukradenih automobila kreće se oko 250.000 maraka.

Očevid ovog krivičnog djela izvršili su djelatnici Sektora krim. policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Prema riječima glasnogovornika MUP-a TK Izudina Šarića, Policijskoj upravi u Gradačcu je jutros u 7:30 sati I.O. prijavio da su nepoznate osobe ušle u njegovu kuću, uzele ključeve i otuđile dva putnička automobila u kojima su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Ono što je zasad poznato je da su počinioci, koji su još uvijek nepoznati, kao i njihov broj, u kuću ušli tokom noći. Svi ukućani u vrijeme izvršenja krivičnog djela su bili u kući, tačnije na gornjem spratu kuće i svi su spavali. U toku je zaista intenzivna istraga ovog slučaja, u koju je, pored odjela krim-policije MUP-a TK, uključeno više agencija“, rekao je za medije Admir Arnautović, portparol ove pravosudne institucije. (Agencije)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje