Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Konjic: Ronioci u dubinama Neretve locirali tijelo djevojke, mladić smješten na Psihijatriju

Preuzmite sliku

U Neretvi je danas pronađeno tijelo 28-godišnje žene koja je sinoć automobilom s mosta sletjela u rijeku kod Konjica. Tragedija se dogodila pod misterioznim okolnostima.

 • U automobilu se nalazio i A.D. iz Konjica koji je u gluho doba noći isplivao iz rijeke i uputio panični poziv policiji. Govorio je nepovezano i bio je pod uticajem velikog straha za Avaz su sinoć kazali policajci iz Konjica.

  Vezano | Automobil sletio sa mosta u Neretvu, vozač isplivao, potraga za djevojkom

  Prema nezvaničnim informacijama policajci isprva nisu mogli pronaći lokaciju na kojoj je došlo do tragedije, ali su u saradnji s vatrogascima kasnije pronašli mjesto slijetanja. Danas angažirani i ronici FUP-a koji su u dubinama hladne rijeke pronašli olupinu vozila i tijelo djevojke.

 • Očekuje se akcija izvlačenja automobila iz rijeke, a na terenu se nalaze i konjički rafteri, koji pomažu roniocima, kao i pripadnici Civilne zaštite općine Konjic.

 • Na teren je stigla i građevinska operativa konjičkih firmi, te će se uz pomoć krana s jednog od kamiona, pristupiti izvlačenju vozila iz rijeke Neretve.

  Mladić koji je bio u vozilu navodno je smješten na Odjel psihijatrije zbog šoka koji je preživio.

  Podsjetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u mjestu Spiljani u Konjicu, nakon što je automobil sletio sa Spiljanskog mosta u rijeku Neretvu. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje