Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći kod Gradačca

Preuzmite sliku

U četvrtak uvečer oko 19.35 sati, na magistralnom putu M-14.1 u mjestu Mionica, grad Gradačac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo”Audi A5” kojim je upravljao Z.M., rođen 1991. godine nastanjen na području općine Pelagićevo i putničko motorno vozilo “VW-Golf 6” kojim je upravljao T.G., rođen 1998. godine iz Brčko Distrikta BiH.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač Z.M., čiju smrt je na licu mjesta konstatovao dežurni ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Gradačac, dok je saputnica u njegovom vozilu N.M., rođena 1990. godine iz Brčko Distrikta BiH zadobila teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla i ista je zadržana na daljem liječenju.

Na navedenoj dionici puta saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen u vremenskom periodu od 20,00 do 23,58 sati i isti se odvijao alternativnim pravcima.

O saobraćajnoj nezgodi obaviješten je dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS i OKP PU Gradačac.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,