Subota, 24. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Iza usluga masaže krila se prostitucija: Mostarke Tamara i Nermina imale razrađen plan

Preuzmite sliku

Mostarke Tamara J. (32) i Nermina B. (47) uhapšene su u subotu u Banjoj Luci zbog sumnje da su se mjesecima bavile prostitucijom, potvrđeno je za Srpskainfo.

Izvor Srpskainfo pojasnio je da su pomenute Mostarke imale razrađen plan dolaska do mušterija, a svoje usluge su nudile preko interneta.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla, navodeći inicijale, da su inspektori u subotu ispitali Tamaru J. i Nerminu B. zbog sumnje da su počinili prekršaj „prostitucija“.

“Operativnim radom i preduzimanjem drugih mjera policija je došla do saznanja da Tamara J. i Nermina B, od februara ove godine na područuju Banja Luke pružaju seksualne usluge uz novčanu naknadu”, pojasnila je Mučibabićeva, ne otkrivajući imena.

Ona je dodala da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se u ovom slučaju radi o navedenom prekršaju, te da se po kompletiranju predmeta dostavi nadležnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Izvor je za Srpskainfo je pojasnio kako su se pomenute Mostarke bavile najstarijim zanimanjem na svijetu.

“Djevojke su najvjerovatnije početkom godine došle u Banja Luku, gdje su iznajmile stan u jednom naselju. Nakon toga, one su se od februara ove godine počele da se bave prostitucijom”, kaže on.

Dodaje da seksualne usluge nisu nudile na ulici, već su preko interneta davali oglase.

“Mostarke su preko raznih oglasa na internetu nudile seksualne usluge, a sve su to pokušale prikriti navodeći samo da se radi o masažama”, pojasnio je izvor iz istrage.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje