Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Gnojnica: Četiri osobe povrijeđene u sudaru tri vozila, jedna zadržana na liječenju

Preuzmite sliku

U četvrtak 4. juna oko 15,00 sati na dijelu magistralnog puta M-4 u mjestu Gnojnica, općina Lukavac dogodila se saobraćajna nezgoda.

U nezgodi su učestvovali E.Š., rođena 1994.godine iz Tuzle koja je upravljala putničkim motornim vozilom “Chevrolet-Corvette”, E.J., rođen 1975. godine nastanjen na području općine Lukavac koji je upravljao putničko motorno vozilo “Mercedes” i S.I., rođen 1974. godine nastanjen na području općine Lukavac koji je upravljao teretnim motornim vozilom “Fiat-Ducato”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi E.Š. koja je upravljala putničkim automobilom “Chevrolet”, vozač automobila “Mercedes” E.J. i suvozač u njegovom vozilu su zadobili lake tjelesne povrede, dok je suvozač u putničkom automobilu “Chevrolet” E.H. rođena 1993.godine iz Tuzle zadobila povrede o kojma se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i istu su zadržali na liječenju.

O navedenom događaju upoznat je dežurni kantonalni tužilac, a potrebne radnje su poduzeli policijski službenici PU/PS Lukavac.

U vremenskom periodu od 15,30 sati do 17,55 sati saobraćaj na magistralnom putu u potpunosti je bio obustavljen, te se odvijao alternativnim pravcima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje