Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Doboj: Maskirani razbojnik natjerao ženu da popije kiselinu nakon što je pretukao

Preuzmite sliku

Mladenka S. (43) iz Doboja prijavila je juče policiji da ju je napao maskirani razbojnik koji je od nje tražio novac, potom je pretukao i natjerao da popije njoj nepoznatu kiselinu.

Prema prijavi ona je napadnuta juče ujutro oko šest časova  u blizini mosta u Paklenici kod Doboja kada je krenula na posao.

Povrijeđena Mladenka S. prevezena je u dobojsku bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Izvor blizak istrazi je kazao da je kapom fantomkom maskirani napadač iskočio iz žbunja pred nesrećnu ženu.

–  Galamio je “daj pare, daj pare”. Žena se preplašila ali mu nije davala novac.  Fantom ju je tada uhvatio rukama oko vrata i ponovio zahtjev da mu da novac. Kada je to odbila on joj je dao bocu koju je držao u ruci i rekao da popije tečnost koja je bila u njoj. Žrtva se počela opirati ali ju je napadač odvukao do obližnjeg potoka gdje je natjerao da pije kiselinu iz boce. Ženi je nakon što je popila tu tečnost  pozlilo i od tog momenta se ne sjeća šta je dalje bilo. Samo je nakon nekog vremena kada je došla sebi vidjela da je razbojnik pobjegao – kazao je ovaj izvor “Glasa Srpske” i dodao da je to sve ispričala žrtva svojim poznanicima i policiji.

Prema nezvaničnim informacijama napadnuta žena opisala je  da je razbojnik na sebi imao nešto bijelo od garderobe, a na glavi kapu fantomku. Ona navodno nije mogla da se sjeti više detalja, a nije poznato ni da li je razbojnik uspio da joj otme novac.

U dobojskom Centru javne bezbjednosti su potvrdili su da se ovaj slučaj dogodio, odnosno da im je oko 7.45 časova prijavljeno da je S. M. napadnuta sat ranije. Istakli su da u cilju istrage ovog slučaja ne mogu da navode nikakve detalje.

– O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju. Po njegovom  nalogu će se sprovesti istraga i tek po završetku istrage moći ćemo da kažemo više detalja – rekli su u policiji u Doboju.

Slični napadi na žene dešavali su se u i ranijem periodu, ali ovakav slučaj nije zabilježen. Posljednji brutalan napad na neku ženu zabilježen je u Brčko distriktu u februaru ove godine. Tada su dva  nepoznata razbojnika na  ulici napali i pretukli Sabinu Đapo, suprugu bivšeg delegata u Vijeću naroda RS Mirsada Đape. Nju su razbojnici presreli dok se vraćala kući s posla iz Gimnaziji “Vaso Pelagić” u Brčkom gdje radi kao profesor. Udarili su je više puta i oteli torbicu s ličnim dokumentima i novcem. Počinioci ovog napada još uvijek nisu otkriveni.

Povrede

U dobojskoj bolnici “Sveti apostol Luka”, navodeći inicijale,  kazali su da je Mladenka S.  zadobila povrede vrata, ruku i nogu.

– Ona je smještena na Odjeljenju internističke službe i pod stalnim je nadzorom ljekara. Više detalja o zdravstvenom stanju i oporavku pacijenta ljekari će saopštiti naknadno – rekli su juče u bolnici “Sveti apostol Luka”. (Glas Srpske)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,