Srijeda, 19. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Detalji tragedije u Bihaću: Supruga ga ostavila prije 20 dana, borio se sam s djecom (VIDEO)

Preuzmite sliku

Policija na licu mjesta, žuta traka, mještani bihaćkoga naselja Mali Lug u šoku, mnogi su tek večeras čuli što se dogodilo.

Nezapamćena tragedija u bihaćkom naselju Mali Lug. Otac je ubio troje djece, nakon čega je izvršio samoubistvo. Najmlađe je dijete imalo tek dvije i po godine, srednje pet, najstarije sedam. Tijela je, kako FTV neslužbeno saznaje, pronašao rođak. Policija je oko 17 sati primila dojavu.

– U kući su pronađena četiri beživotna tijela. Radi se o muškarcu inicijala S. A., 1981. godište, i troje maloljetne djece. Prema još nepotvrđenim informacijama, navodno se radi o ocu koji je svoje maloljetne djece ubio, a potom izvršio i samoubistvo – kazala je glasnogovornica policije USK-a Snežana Galić.

 • Policija na licu mjesta, žuta traka, mještani bihaćkoga naselja Mali Lug u šoku, mnogi su tek večeras čuli što se dogodilo. FTV saznaje, riječ je o 37-godišnjem Admiru Soviću.

  Mještani kažu da ga je supruga ostavila prije 20 dana. Prije nekoliko godina je izgubio brata, koji se objesio – pričaju mještani.

  – Borio se život, za svoju djecu. Ali eto, to je učinio. Sve se čudimo i u šoku smo. Ovo je stvarno katastrofa, kazala je komšinica Ajka Vilić, te dodala da ga supruga ostavila prije 20 dana.

  – Sam se borio s tom djecom.

  Još se ne može sa sigurnošću kazati kako je došlo do ove nezamislive tragedije. Na licu mjesta su i pripadnici krim-policije, nakon dolaska postuipajuće tužiteljice pristupilo se uviđaju. Uviđaj bi mogao potrajati do kasno u noć nakon čega će tijela biti prebačena u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,