Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Davor Dragičević objavio prve snimke: Dokaz da su ubili Davida (VIDEO)

Preuzmite sliku

Davor Dragičević, otac ubijenog banjalučkog mladića Davida, sinoć je, na Facebook grupi Pravda za Davida, objavio prve snimke za koje tvrdi da su prvi video dokazi o organiziranom ubistvu njegovog sina.

Davor je objavio sedam snimaka, uz poruku: “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika, nastaviće se…”.

Na snimcima se vide dešavanja ispred kuće Đorđa Rađena, za koju su istražitelji iz RS-a tvrdili da ju je David opljačkao u noći kada je nestao (17. na 18. mart 2018.). Na jednom snimku vidljivo je i policijsko auto, a objavio je i fotku iz drugog kadra – snimak s Raiffeisen banke o kojem se dugo priča.

Dragičević već neko vrijeme tvrdi da ima snimke koji dokazuju da je David ubijen, a 7. aprila je u dnevniku BHRT-a najavio da će uskoro objaviti dokaze.

 • Vrijedi podsjetiti da se nedavno, na društvenim mrežama, pojavio izvjesni “Boki” koji u komentarima tvrdi da postoji snimak ubistva Davida Dragičevića. Osoba pod tim pseudonimom je napisala da će uskoro sve biti u javnosti:

  Policija je nakon ovog načinila službenu zabilješku u kojoj se navodi da je Davor Dragičević za 15 hiljada eura naručio montirani video materijal u kojem policijski službenici dave Davida.

  “Prema prikupljenim operativnim podacima, lice Davor Dragičević je preko za sada nepoznatih lica za novčani iznos od 15.000 eura naručio video materijal na kojem bi bio montiran snimak odnosno fotomontaža, na kojem se vidi kako policijski službenici MUP RS dave pokojnog Davida Dragičevića. Navedeni snimak je trebao biti pušten na Trgu Krajine 5. oktobra 2018. prilikom održavanja skupa „Pravda za Davida”, ali lica koja su trebala napraviti fotomontažu snimka nisu završila isti, tako da snimak nije ni objavljen”, napisano je u službenoj zabilješci čiji sadržaj su prenijeli mediji u BiH. (Radio Sarajevo)

  VIDEO KLIPOVE POGLEDAJTE OVDJE

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,