Subota, 26. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

BiH: Nakon potjere u Banjaluci dvije osobe lišene slobode

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su slobode lišili dva lica inicijala A.B. i S.S. zbog osnova sumnje da su počinili više krađa.

“Naime, juče oko 10.50 časova, preduzimanjem operativnih mjera i radnji došlo se do saznanja da su lica inicijala A.B. i S.S. u prethodnom periodu počinili više krivičnih djela na području Banjaluke te da upravljaju vozilom marke Audi A4. Nakon što je uočeno navedeno vozilo u kojem su se nalazila lica A.B. i S.S., policijski službenici su izdali svjetlosno i zvučno naređenje da zaustave vozilo, na šta su se lica oglušila i dala se u bijeg. Nakon potjere, policijski službenici su ih sustigli i lišili slobode”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Dodaje se da su kod A.B. i S.S. pronađeni i oduzeti premeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela “Krađa”, a o svemu je obavješten dužurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

“Zbog nasilničke vožnje, nepostupanja po naređenju policijskih službenika i vožnje sa nepripadajućim registarskim oznakama protiv lica S.S. biće podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, navodi se u saopštenju.

Navedena lica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na teritoriji čitave BiH počinili više krivičnih djela. (Foto: Ilustracija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,