Subota, 4. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

BiH: Nadrogrian muškarac prerušio se u inspektora i hapsio djevojke

Preuzmite sliku

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje juče su uhapsili osobu inicijala Z.V. iz Trebinja, za koje postoji osnov sumnje da je prethodnog dana u večernjim časovima izvršilo krivična djela “Lažno predstavljanje” i “Protivpravno lišenje slobode”.

Kako ATV nezvanično saznaje, muškarac inicijala Z.V. se predstavljao kao inspektor i hapsio djevojke.

“Policijskoj stanici Trebinje, 20.11.2021. godine, prijavljeno da je nepoznato lice, oko 22.00 časa, protivpravno uhapsio lice inicijala J.B. iz Trebinja. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22.30 časova, na putu za Grad Sunca pronašli lice inicijala J.B.”, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i uhapsili lice inicijala Z.V. za koje postoji osnov sumnje da je prethodnog dana u večernjim časovima izvršilo krivična djela.

Kriminalističkom obradom nad uhapšenim licem i operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je da je lice inicijala Z.V. 17.11.2021. godine, na isti način pokušalo protivpravno uhapsiti lice inicijala N.V. iz Trebinja.

Izvršenim testitanjem na prisustvo opojnih droga u organizmu kod lica inicijala Z.V. je utvrđeno prisustvo opojnih droga.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj o izvršena dva krivična djela.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,