Četvrtak, 27. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Beživotna tijela dvojice muškaraca pronađena u Banja Luci i Laktašima

Preuzmite sliku

Tijela dvojice muškaraca pronađena su u Banja Luci i na području Laktaša, a u toku je istraga kojom će biti utvrđen uzrok smrti, potvrđeno je Nezavisnim.

Tijelo četrdesetpetogodišnjaka pronađeno je u stanu u Ulici majke Marije i braće Mažar u Banja Luci, a uviđaj je izvršen 27. novembra.

Takođe, uviđaj je izvršen i dan kasnije oko 22.30 sati u vozilu u mjestu Jablan, opština Laktaši, gdje se je pronađeno tijelo četrdesetjednogodišnjaka.

“U oba slučaja o navedenim okolnostima obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u nadležnoj instituciji izvrši obdukcija beživotnih tijela muškaraca, te da se preduzmu potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti uzroka smrti”, rečeno je za Nezavisne novine iz policije.

Kako navode, izvori su potvrdili da je muškarac iz Banja Luke, čije je tijelo pronađeno,višegodišnji ovisnik o drogama, i istražuje se da li se, eventualno, predozirao, a istraga u istom pravcu vodi se i kada je riječ o slučaju iz Laktaša.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje