Nedjelja, 11. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

‘Zimski grad’ će i ove godine uljepšati Trg slobode u Tuzli, najavljen bogat muzički program

Preuzmite sliku

Povodom nadolazećih praznika, na Trgu slobode će i ove godine biti otvoren “Zimski grad”. Riječ je o višednevnoj manifestaciji koju je prema procjenama organizatora prošle godine posjetilo oko 100.000 posjetitelja. 

– I ove godine za vas pravimo najveću zabavu na otvorenom. Veliko otvaranje Zimskog Grada Tuzla je 12. decembra od 19:00 sati kada će na Trgu slobode nastupiti neka od regionalnih muzičkih zvijezda. Zabava će trajati sve do 7. januara 2020., a najveći i najljepši trg u BiH pretvorit ćemo u klub na otvorenom kao što se to radi u svim većim gradovima Evrope. Zabavljat će vas popularne muzičke zvijezde…a tu je i bogata gastro ponuda: poznate fritule, kuhano vino različitih aroma, sirevi, roštilj, domaći proizvodi … – istakli su organizatori koji će uskoro objaviti i program predstojećih događaja.

Ranije je najavljeno da će Grad Tuzla i Turistička zajednica Grada Tuzle u sklopu Zimskog grada na Trgu slobode tradicionalno organizovati dječiju Novu godinu kao i doček 2020. godine kada će nastupiti Van Gogh.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,