Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žene zavladale Cinestarom Tuzla u Bingo City Centru (FOTO)

Preuzmite sliku

Film “Klub zadovoljnih žena” rasprodao Cinelady projekciju.

Premijera urnebesne komedije “Klub zadovoljnih žena“ koja prati život četiri prijateljice Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen u četvrtak je na CineLady večeri u Bingo City Center-u izazvala ogroman interes pripadnica ljepšeg spola.

U rasprodanoj kino dvorani, između ostalih Tuzlanki, premijeru najnovijeg kino hita došle su pogledati Instagram make-up artistica Ajla Murić, muzičarka Sassja i mnoge druge.

Film odgovara na pitanje što se dogodi kada se životi četiri dugogodišnjih prijateljica okrenu naopačke nakon što u njihovom književnom klubu na red dođe čitanje zloglasnog romana „Pedest nijansi sive“. Naizgled uobičajeno druženje u njihove živote donosi drastične promjene kada im jedna od članica odluči predstaviti lik i djelo markantnog, samouvjerenog i ženama neodoljivog lika iz ljubavne priče koja je očarala milione čitatelja širom svijeta. Trilogija ‘50 nijansi’ inače nije vrsta literature koju ove uspješne i inteligentne dame imaju običaj čitati, međutim… Detalje polako, ali sigurno otkrijte u kinu.

Redatelj Bill Holderman sa sjajnom glumačkom postavom Oscarovki Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen u ovoj inspirativnoj komediji pokazao je kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Ukoliko ste to naslućivale, ove su dame to i dokazale.

Osim sjajnog filma, partner CineLady projekcije i CineStar su za sve prisutne pripremili poklone i razna iznenađenja. Svaka je posjetiteljica mogla uživati u piću dobrodošlice, a Inoma parfimerija je osigurala popuste i poklone. CineStar je damama poklonio filmski plakat i DVD.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje