Ponedjeljak, 27. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Završno obraćanje Mirnesa Ajanovića: Umjesto našminkane stvarnosti građani će dobiti dosljedan i zakonit rad

Preuzmite sliku

Povodom kraja izborne kampanje za Gradonačelnika Tuzle javnosti se video linkom uživo obratio Mirnes Ajanović, nezavisni kandidat, u kojem je prezentirao svoj dosadašnji rad i rezultate, te pozvao građane da 05.02.2023. godine iskoriste svoje glasačko pravo.

“Preko stotinu snimljenih video priloga i brojni pozivi za odlazak na teren, pokazuju realno stanje u Tuzli koje nije onako kakvim ga je gradska vlast prikazivala građanima. Video snimci i brojne izjave građana pokazuju da je stanje izrazito loše, a da je građanima od strane vlasti prezentirana našminkana stvarnost.” između ostalog navodi Ajanović.

Na osnovu višedecenijskog političkog iskustva, za razliku od ostalih kandidata, Mirnes Ajanović je  prezentirao konkretne probleme i konkretna rješenja, uz naznaku da zna šta ne valja u Tuzli i kako te probleme riješiti.

“Građani će dobiti dosljedan i zakonit rad, praćen rezultatima realizacije 150 mjera Plana djelovanja, uz hitno provođenje svih mjera koje se mogu odmah sprovesti i planiranje realizacije ostalih aktivnosti u najkraćim mogućim rokovima, uz stalnu i potpunu zaštitu ljudskih prava svih građana”, navedeno je u saopštenju za javnost Mirne Ajanovića.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje