Srijeda, 7. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Završena faza ciklusa kreativnih radionica: Učešće na prodajnom sajmu (FOTO)

Preuzmite sliku

Uz podršku HK Handel og Kontor i Norge, Omladinska sekcija sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti BiH, u saradnji sa Odredom izviđača ˝Krin˝ organizovala je i zavšila ciklus kreativnih radionica pod nazivom ˝Pokaži Skriveni Talenat BiH˝. U spomenutim radionicama učestvovali su svi zainteresovani građani Tuzle a sa ciljem da prepoznaju i korisno usmjere svoje talente i sposobnosti.

 • radinosti-kucne
 • Završna faza ovog projekta je učešće na sajmu kod Tržnog centra na Brčanskoj Malti, gdje će svi produkti koji su izrađeni na ovim radionicama biti izloženi i dostupni za prodaju.

  Na sajmu vas očekuje mnoštvo nakita, prvenstveno prstenja i naušnica, zatim ukrasni broševi, ručno oslikano staklo, ukrasne kutije za nakit, te pleteni šalovi.

 • radionica-krin33
 • Ono što je bitno napomenuti je da će cijene biti simolične i da će sav prihod biti iskorišten u humanitarne svrhe i to za one kojima je to najpotrebnije nakon katasrtofalnih poplava koje su zadesile naše prostore. Stoga, POSJETITE NAS NA SAJMU KOD TRŽNOG CENTRA NA BRČANSKOJ MALTI, U PETAK (13.6.) ILI SUBOTU (14.6.) OD 9 DO 16 SATI.

   OSTBiH i OI ˝ KRIN˝

   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,