Srijeda, 5. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Zabava bez granica u Tuzli: Salon zabave ‘Wizard’ nova atrakcija u TC Tuzlanka (FOTO)

Prava atrakcija u Tuzli zasigurno je novootvoreni salon zabave ‘Wizard’, koji se nalazi na drugom spratu TC Tuzlanka (Univerzitetska 18).

Na prostoru od 260 kvadratnih metara u sklopu TC Tuzlanka otvoren je salon zabave ‘Wizard’.

Salon igara nudi mogućnosti opuštanja i zabave u posebno prilagođenom ambijentu bilo da ste sami ili u društvu. Ukoliko odlučite predahnuti od zabavnih igara, u sklopu salona možete se osvježiti uz brojne napitke.

Svi aparati i oprema su novi i vrhunskog kvaliteta i pružit će sjajno iskustvo svakom igraču, jer će zasigurno svako naći nešto za sebe i provesti ugodne i zabavne trenutke.

Salon zabave će redovno pripremati niz iznenađenja za svoje redovne posjetioce a već sada u ponudi je mogućnost organizacije dječijih rođendana u saradnji sa Deli Cateringom, više informacija o uslovima i načinu organizacije možete saznati na brojevima telefona 061 202-740, 061 840-100, 061 298-100 ili putem FB stranice WizardTuzla.

Izaberite svoj omiljeni način instant zabave birajući neku od ponuđenih igara počev od bilijara, karambola, pikada ili pak zabavljajući se uz neku od video igara ili play stationa.  Radno vrijeme od 09-21 sati.

(Tuzlanski.ba | Marketing)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje