Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vrijeme je za ‘Pauzu’: Svečano otvoren jedinstven Caffe u Mercator centru u Tuzli (FOTO)

Preuzmite sliku

Na adresi Bulevar II korpusa, Armije BiH u Tuzli tačnije u sklopu Mercator centra, sinoć je otvoren jedinstven Caffe bar “Pauza” koji će svojom ponudom i uslugom pridobiti povjerenje onih koji vole vrijeme provoditi u ugodnom i prijatnom ambijentu. 

U osvjetljenom dijelu Mercatora nalazi se Caffe Pauza, svojim prijatnim ambijentom, kvalitetom ponude i vrhunskom uslugom plijeni pažnju.

Ovaj lokal prati tradiciju italijanslih kafića u kojima se sjedeći posmatra buđenje grada, života koji užurbano promiće ulicama i dešavanja koja pletu svoju nit.

Prava mala oaza za jutarnju kafu uz novine, opušteni poslovni sastanak, kratku pauzu ili večernji susret sa prijateljima.

Topli ambijent sa udobnim foteljama, veselih boja čini da se briga ostavi na pragu.

Terasa u ljetnim mjesecima je sigurno zaklon od vreve i vreline, a zimi se pretvara u kutak za časkanje.

– Pozitivna atmosfera je ono što “Pauzu” izdvaja po posebnosti, a sam način spravljanja napitaka na bazi kafe su učinili lokal poznatim i prepoznatljivim kod pravih ljubitelja i poznavaoca. Takođe, u našoj ponudi možete naći i sendwiche koji su omišljeni po posebnoj recepturi kao i torte i catering deserte po čemu smo prvi lokal sa ovakvom uslugom, za Tuzlanski.ba navode ljubazne vlasnice objekta.

Napravite predah… Vrijeme je za Pauzu

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,