Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

VIDEO: Pogledajte šta se dešavalo u pozadini Edinog koncerta u Slobodi!

edo-sloboda
Preuzmite sliku

Ako ste pomislili da je ta pozadina usko vezana sa nemilim dešavanjima poslije koncerta, varate se.

\"edo-sloboda\"Ova pozadina se zove: Backstage, u ovome slučaju radi se o prostorijama sportskog društva Sloboda.

Mjesto na kojem su se akteri subotnjeg koncerta pripremali uz samo jednu stvar koja je izvođačima ove vrste muzike potrebna: DOBRA ZAJE*ANCIJA!

Nema tu teških tema, nema dubokih misli, suvišnih pametovanja, ozbiljnih istupa, vještačkog izmotavanja, lažne kulture dijaloga, tu je prisutna samo dobra i pozitivna zajebancija (pardon: zezancija) koja je ujedno i zaštitni znak svih njihovih nastupa. 

Ukoliko ste se slučajno zapitali zašto je toliko ljudi došlo pred Slobodu, zašto ih milioni širom regiona vole, tu je i Ekskluzivni snimak iz produkcije FrenkieTV visoke HD rezulucije, šta da vam kažemo, osim da uživate i budete ovakvi, opušteni i nasmijani.

Sve ono što rade Edo, Frenkie, Hamza, DJ Soul i drugi iz FM JAM porodice nije samo muzički pravac, to je način života a ujedno i recept za život kakav treba da živimo: Bez teških tema. Aferim!

P.S. Edo hvala ti što si nas podsjetio na sve ono što je RSD Sloboda bila u ovom gradu: Brend i Gigant! Iako je jedan od njih BPP – Bajramski Prelazni Pehar, ostali su sigurno mnogo važniji: Ponovilo se….

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: