Petak, 23. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vesela noć na Trgu slobode: Crvena jabuka priredila odličnu zabavu posjetiocima Zimskog grada (FOTO)

Preuzmite sliku

Trg slobode u Tuzli sinoć je bio ispunjen publikom koja se odlično zabavila na koncertu sarajevskog pop rock sastava “Crvena jabuka”.

Crvena jabuka više je od trideset godina jedna od najpopularnijih grupa u regionu, a publika je sinoć u Tuzli pokazala da su Dražen Žerić Žera i bend “Crvena jabuka” ostali jednako popularni i omiljeni kod svih generacija.

Publika je sinoć zajedno s frontmenom “Crvene jabuke”, popularnim Žerom pjevala neke od najvećih hitova poput pjesama “Dirlije, Ne daj na sebe, Tugo nesrećo, Volio bih da si tu, Ostani, Tamo Gdje Ljubav Počinje, Nekako s proljeća, To mi radi” i mnogi druge…

Crvena jabuka je napravila tako dobru atmosferu da su posjetioci “Zimskog grada” u potpusnosti zanemarili nešto niže temperature koje su bile vani, a tome je doprinijela i bogata gastro ponuda i nezaobilazno kuhano vino.

Također, koncert Crvene jabuke bio je donekle i uvod u nastup “Plavog orkestra” koji nas očekuje 31. decembra kada će svojim kocnertom građane Tuzle ali i sve posjetioce uvesti u Novu 2019. godinu.

Podsjetimo, 30. decembra od 12 sati na Trgu slobode bit će nastavljena tuzlanska tradicija dočeka dječije Nove godine.

Manifestacija “Zimski grad” na Trgu slobode u Tuzli traje sve do 7. januara 2019. godine, a do sada je ovaj događaj u gradu posjetilo veliki broj građana Tuzle, Tuzlanskog kantona ali i gostiju iz zemalja regiona kao i bh. dijaspore.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje