Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Veliko interesovanje: Prvih 1.000 ulaznica za koncert Željka Joksimovića rasprodano za svega sat vremena (FOTO)

Preuzmite sliku

Posljednji koncert Željko Joksimović u Tuzli održao je u novembru mjesecu 2010. godine. Nakon pet godina Joksimović ponovo dolazi u grad soli, ovaj put sa novim albumom ali i brojnim starim hitovima.

Poznato je da je Tuzla je jedan od nezaobilaznih gradova u karijeri Željka Joksimovića. Organizator koncerta “Beral Music” najavljuje da će organizacija i produkcija koncerta Željka Joksimovića biti na vrhunskom nivou.

Kako je ranije i najavljeno, danas je na oficijelnom prodajnom mjestu u centru Tuzle u CD Shop “Mido” na Korzu pušteno u prodaju prvih 1.000 ulaznica po promotivnoj cijeni od 10 KM. Nekoliko sati prije početka prodaje, stvorila se i kolona obožavatelja Željka Joksimovića, koja je na kraju bila duga nekoliko desetaka metara. Nakon svega sat vrmemena, promotivne ulaznice su rasprodane, uz napomenu da je jedna osoba mogla kupiti samo jednu kartu. U prodaju je pušten kontigent od 4.000 ulaznica po cijeni od 15 KM. Po svemu sudeći Tuzlaci će imati priliku 24. oktobra prisustvovati pravom spektaklu za koji će se tražiti ulaznica više.

Koncert će biti održan u SKPC Mejdan u subotu 24. oktobra sa početkom u 20:00 sati. Dodatne informacije vezane za koncert možete pratiti na zvaničnom linku događaja Ovdje.

Prvih 1.000 ulaznica po promotivnoj cijeni od 10 KM je rasprodano za svega sat vremena.  U prodaju je pušteno 4.000 ulaznica po cijeni od 15 KM. Ostatak ulaznica do rasprodaje iznosi 20 KM. VIP ulaznice se prodaju po cijenu od 50 KM. U sve cijene ulaznica je uračunat PDV

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje