Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Vaš novi partner za opremanja doma od sada i u Tuzli

Preuzmite sliku

I da se sjedne, i da se legne, a da vrhunski izgleda.

Sretni zbog činjenice da i u ovom periodu ima pozitivnih priča i poduzetničke hrabrosti, otišli smo na otvaranje novog salona namještaja u Gradu Tuzli. I onako na prvu, čini nam se da bi novootvoreni Salon namještaja JEESA Furniture, na Brčanskoj malti (kod Tržnog centra ispod poslovnice DM-a) od sada mogao biti Vaš novi partner za opremanja doma.

Mi bili, vidjeli, probali i toplo preporučujemo. Nismo stručnjaci za namještaj, ali znamo da se ima puno toga za vidjeti. Široka paleta proizvoda tapaciranog namještaja, različiti dekori tkanine i eco kože, moderan dizajn uz optimalan odnos cijene i kvaliteta.

Ustalom, firma ”JEESA furniture D.O.O” osnovana je 2011. godine prvobitno kao porodična firma i već 9 godina su na tržištu. Zahvaljujući radu prerasla je u industriju koja trenutno zapošljava oko 150 radnika. Danas ova firma 70% proizvoda izvozi u većinu zemalja bivše Jugoslavije, Sloveniju, Hrvatsku, Austriju i Njemačku, a ostalih 30 % razvozi na domaće tržište.

E, od sada su sa svojim salonom i u Tuzli.

‘Slušali smo naše kupce, prilagođavali se njima i bez obzira na trenutno nepovoljne okolnosti odlučili se na ovaj poduhvat. Već duže vremena smo tako navikli, i nadamo se da će se i ovaj put prepoznati rad, trud, kvalitet usluge i proizvoda. Od nas možete očekivati konstantno širenje asortimana, praćenje trendova i uposlenike koji su vam uvijek na usluzi’ – kažu nam iz JESSA-e.

I njihovo poslovanje je pogodila pandemija, ali trude se da nastave dalje. Radnike nisu otpuštali, a nadaju se da će u narednom periodu nastaviti i sa novim upošljavanjima.

Nastavljaju sa svojim ciljem, da svojim kupcima postanu siguran partner u izgradnji boljeg kvaliteta življenja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,