Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Urnebesna komedija „Kerovi“ dolazi 17. novembra u BKC Tuzla

Preuzmite sliku

Hit komedija – „Kerovi“, bit će izvedena 17. novembra u TUZLI- BKC,  s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom regiona i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Predstava “Kerovi“ urnebesna je komedija, i za vrlo kratak period je osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje jeste – dva sata neprestanog smijeha i  suza  gdje god je predstava odigrana.

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura  i Srđan Timarov napravili  su sjajan glumački posao, a predstava obiluje komunikacijom  i interakcijom sa publikom.

Neobičnost ove pozorišne priče je ta, što se po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih dramskih akademija.

  • Gledajući predstavu, publika po prvi put ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna šta to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatiti ćemo za šta nas to psi optužuju, te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

    Predstava „Kerovi“ će publiku nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.

    Ulaznice u prodaji na blagajni BKC-a, u sistemu Kupikartu.ba te  kod „Seje i Vilija“ na tuzlanskom Korzu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje