Četvrtak, 5. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Uprkos lošijem vremenu počela nova sezona na Panonskim jezerima

Preuzmite sliku

U četvrtak 01. juna počela je nova sezona na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli.

Danas, prvog dana prvog vikenda u sezoni zabilježeno je nekoliko kupača, dok je veći broj onih koji su uživali na  plažama sva tri jezera u okviru kompleksa.

Podsjećamo, sa početkom nove sezone došlo je i do povećanja cijena dnevnih ulaznica za 0,50 KM za redovne i đačke kategorije. Na prošlogodišnjem nivou ostaju cijene dnevnih ulaznica za djecu do sedam godina, povlaštene kategorije, odnosno penzionere, ratne vojne invalide, porodice poginulih boraca i šehida, invalide više od 60 posto. Iste cijene ostaju i za poslijepodnevne ulaznice, kao i usluge izdavanja plažnog mobilijara.

  • Redovna cijena ulaznice radnim danima sada iznosi 6,50 KM, a vikendom 8,50 KM. Đačka ulaznica za djecu od sedam do 14 godina iznosit će 4,50 radnim danima, a 5,50 KM vikendom.

  • Ljetna sezona na Panonskim jezerima trajat će do 31. augusta, a u  okviru koje će biti održano i nekoliko koncerata i drugih zanimljivih sadržaja.

    Prvi koncert koji predstoji je onaj na kojm će nastupiti Gibonni, a cijena ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji je 20 KM, na dan koncerta 25 KM, dok VIP ulaznica košta 50 KM.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje